13 Mart 2010 Cumartesi

Melekler Korusun 56.Bölüm Fragmanı izle 19 Mart Fragman Seyret

Melekler Korusun 56.Bölüm Fragmanı izle , Melekler Korusun 19 Mart Fragmanı izle

Melekler Korusun dizisinin 56.bölümü 19 mart 2010'da ekranlarda olacak. Melekler Korusun 56.bölüm 19 mart fragmanı yayınlandığı zaman sitemize ekleyeceğiz. Sitemizi takip ederek Melekler Korusun 19 mart 2010 56.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.
 


Melekler Korusun 55.Bölüm Özeti -

55. Bölüm
'HAYATIMIN ROLÜ'

Erkan ve Mert velayet davası yüzünden birbirlerine girerler. Esin, Erkan'ı davadan vazgeçirmek için evine çağırır. Erkan ve Esin'in aşkı özlemle alevlenirken Mert gelir!

Levent İpek'i oynadığı filmin partisine davet eder. Barış da Özgür'ü sahne aldığı bara çağırır. Ancak kader hepsine bir oyun oynar... Gecenin sonunda Levent ve Barış birbirlerine girer. Hem de Özgür yüzünden!

Selim, bir açık yakalamak için Erkan'ın peşine adam takar. Eylül'le işbirliği yapmak için de ilk adımı atar. Bu sırada Mert'in de sürpriz bir ziyaretçisi vardır...

Salih'in gayrı meşru kızı İnci Meleklerin evi boşaltmasını ister. Melek, İnci'yi kararından döndürmek için bir plan yapar. İnci'ye Salih'i götürür! Geçmişle hesaplaşan İnci, son kararıyla Melek'in karşısına çıkar!

Mualla'nın, ilk doktor randevusu beklenmeyen sürprizlerle doludur. Fevzi artık doğru yoldan şaşmamaya yemin eder. Herkes bu konuda ümitlenirken, Kehribar Fevzi'nin kendisine açtığı davayı öğrenir. Ortalık yine birbirine girer.

Özgür okuldaki ilk gününde babası Mehmet'le karşılaşır. Mehmet Özgür'ün canını sıkmakla kalmaz, Barış'ı da tehdit eder... Barış ise Özgür'ün verdiği cesaretle Burhan hocadan başrolü geri istemeye gider. Ancak yeni kast İpek, Barış ve Özgür'ün hayatına bomba gibi düşer!

Velayet davası Esin ve Erkan'ı bir araya getirir. Hatalarıyla yüzleşen Erkan, Esin'e her şeyi değiştirebilecek bir soru sorar!

melekler korusun 56.bölüm fragmanı izle, melekler korusun 56.bölüm fragmanı izle 19 mart 2010, melekler korusun 19 mart 2010 fragmanı izle, melekler korusun dizisi 56.bölüm 19 mart 2010 tarihli fragmanı izle, melekler korusun 19 mart sesli fragmanı izle, melekler korusun dizisinin 19 martta

0 yorum:

Yorum Gönder